0493 691 525 (b.g.g. 06-18182506)

Wolfsberg 9, Asten

Hobby demonstratiedag op zaterdag 5 oktober 2019.

Workshops Kaartmaken

Elke dinsdag- en woensdagmiddag worden er verschillende workshops kaarten maken gegeven door Andrea in onze cursusruimte achter in de winkel. Alle workshops beginnen om 13.30u tot +- 15.30u. De kosten zijn €7,- p.p. exclusief materiaal. Als u bij ons staat ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan krijgt u het programma via de mail binnen.  

 

Workshop kleuren met brushmarkers combi door Caroline van Caroline Cards

Combinatie cursus voor beginners en gevorderden. De volgende kleurtechnieken komen aan de beurt: huid kleuren, haren kleuren, plooien en schaduw, dierenvacht en sneeuwpoppen.  

Er wordt geen kaart gemaakt. Je krijgt oefenbladen, tips over kleuren die goed met elkaar combineren en het blenden daarvan. 
De prijs voor de workshop is € 25,- inclusief materiaal en het gebruik van de Brushmarkers, koffie/thee en een lunch. 
Als je zelf al Brushmarkers hebt, is het fijn als je die meebrengt!

 

Nieuw! Workshop Mixed media door Dorine van Bommel

Er komen tijdens deze workshop diverse technieken aan bod. We gaan werken op 2 losse A4 vellen (welke  je ook weer kunt verwerken in je art journal). We gebruiken o.a. Galeria verf, stempels, stencils en diverse maten cirkels. De kosten zijn € 25,-. De prijs voor de workshop is inclusief de materialen waar mee gewerkt word en inclusief koffie, thee en lunch. Deze workshop word gegeven op vrijdag 12 april en vrijdag 10 mei van 10.00 tot 15.30 uur. (In mei is weer een andere soort mixed media workshop).

Zelf eventueel meenemen voor deze workshop:

  • craftsheet
  • brayer of roller
  • zwarte en witte gelpen of molotow pen
  • kleine penselen 


Aanmelden voor een workshop

Wil je je aanmelden voor een workshop? Kies dan een datum in onderstaand formulier en vul je gegevens in. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op.

Workshops

  • Lente gevoel!! (kaarten maken) dinsdag 16 april 2019woensdag 17 april 2019
  • MIXED MEDIA vrijdag 10 mei 2019
Leenen Pijl

*
*

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.