0493 691 525 (b.g.g. 06-18182506)

Wolfsberg 9, Asten

Workshops Kaartmaken

Elke dinsdag- en woensdagmiddag worden er verschillende workshops kaarten maken gegeven door Andrea in onze cursusruimte achter in de winkel. Alle workshops beginnen om 13.30u tot +- 15.30u. De kosten zijn €10,- p.p. inclusief materiaal. Als u bij ons staat ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan krijgt u het programma via de mail binnen.  

 

Workshop kleuren met brushmarkers combi door Caroline van Caroline Cards

Combinatie cursus voor beginners en gevorderden. De volgende kleurtechnieken komen aan de beurt: huid kleuren, haren kleuren, plooien en schaduw, dierenvacht en sneeuwpoppen.  

Er wordt geen kaart gemaakt. Je krijgt oefenbladen, tips over kleuren die goed met elkaar combineren en het blenden daarvan. 
De prijs voor de workshop is € 25,- inclusief materiaal en het gebruik van de Brushmarkers, koffie/thee en een lunch. 
Als je zelf al Brushmarkers hebt, is het fijn als je die meebrengt!

 

Workshop Mixed media door Dorine van Bommel

De Mixed Media workshop vindt plaats op zaterdag 16 november a.s. van 10.00 uur tot 15.30 uur. Tijdens deze workshop maak je kennis met diverse mixed media technieken. We werken op losse A5 vellen papier zodat je ze eventueel kunt verwerken in jouw art journal. Je maakt op deze dag meerdere pagina's. We werken ook met aquarel verf en materialen van Marlene Meijer - van Niekerk. De kosten zijn 25,- p.p. De prijs voor de workshop is inclusief materialen waar mee gewerkt wordt en inclusief koffie, thee en lunch.


Zelf meebrengen voor deze workshop:

  • Basis materiaal zoals lijm, schaartje, snijmat etc
  • Witte en zwarte gelpen of molotow pen
  • Eventueel craftsheet


Aanmelden voor een workshop

Wil je je aanmelden voor een workshop? Kies dan een datum in onderstaand formulier en vul je gegevens in. Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend, vanaf september zijn er weer nieuwe workshops. Hou onze website dus in de gaten en schrijf je op tijd in.

Kom je er niet uit? Neem dan even contact op.

Er zijn op dit moment geen workshops ingepland. Hou de website in de gaten voor de nieuwe workshops

*
*

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.