0493 691 525 (b.g.g. 06-18182506)

Wolfsberg 9, Asten

De Doe-Het-Zelf zaak voor iedereen

Onze doe-het-zelf winkel biedt u een ruim assortiment hulpmiddelen. Wij bieden u diverse artikelen zoals hout, plaatmaterialen, ijzerwaren, gereedschap, pvc, lijm, elektra, verf, huishoud artikelen en meer. Bekijk onderstaand assortiment om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Hout & Plaatmateriaal

Het assortiment hout bestaat uit vuren balken en latjes en vele soorten afwerklatten en lijsten. Het plaatmateriaal bevat vele soorten zoals multiplex, binnen en buitenkwaliteit, trespa, spaanplaat en mdf. Het plaatmateriaal is in dikte van 3 tot 40 millimeter verkrijgbaar. Dit alles wordt zowel per hele plaat en op maat gemaakt verkocht.

IJzerwaren

Een breed assortiment van sloten, scharnieren, deurkrukken, aluminium profielen, spijkers, schroeven en bouten. Het grote voordeel bij ons is dat de aluminium profielen op maat te koop zijn en dat de bouten en schroeven per stuk (dus niet in grote verpakkingen van 200 stuks) te koop zijn. U hoeft dus geen verpakking van 200 stuks te kopen als u slechts 10 schroeven nodig heeft. Ook kunt u bij ons terecht voor waterleidingpijpen en koppelingen.

Gereedschap

Voor iedere doehetzelver is er wel wat te vinden in het assortiment van Leenen Doe-Het-Zelf Centrum. Handgereedschap van de merken Bahco, Stanley en KWB. Elektrische machines van het merken Einhell en hogedrukreinigers van Einhell. Ook ladders en trappen in diversen maten zijn bij ons verkrijgbaar.

Tuingereedschap

Ons assortiment tuingereedschap bestaat uit zowel elektrische als handgereedschappen zoals: heggescharen, snoeischaren, Gardena koppelingen en gereedschappen, diversen maten stelen, sproeiers en pompen.

PVC

Het assortiment PVC bevat alle hulpstukken en pijpen vanaf doorsnede 32 millimeter tot en met 125 millimeter. De PVC pijpen zijn 4 meter lang en kunnen tevens op elke gewenste maat geleverd worden. Tevens bevat het PVC assortiment diverse soorten flexibele slang, tuinslang, en diversen maten dekzeil.

Lijm

Ons lijmprogramma bestaat uit de Bison lijmen en kitten, alle soorten zijn te leveren. Vulmiddelen en vloeibaar hout hebben we van Alabastine.

Elektra

Elektra is verkrijgbaar van Berker in wit en beige. Er is een ruime keuze in stopcontacten, schakelaars zowel in- als opbouw, kabels, kabelhaspels en lampen.

Huishoud

Onder de huishoudelijke artikelen hebben wij een breed assortiment aan HG producten en een ruime keuze aan huishoudscharen en messen. Verder vallen onder de huishoudartikelen diverse maten vloertrekkers, harde en zachte bezems, handvegers en sponzen. Tevens zijn er in diverse maten en kleuren droogloopmatten en tafelzeil bij ons verkrijgbaar.

Diversen

We verkopen in onze winkel verschillende zakmessen en zaklampen. We zijn zowel dealer van Victorinox zakmessen.