0493 691 525 (b.g.g. 06-18182506)

Wolfsberg 9, Asten

Leenen staat al jarenlang bekent vanwege haar professionaliteit, service en kennis. Door de ruime ervaring in het vak hebben wij voor ieder probleem een passende oplossing wat betreft doe-het-zelf. Door de creativiteit binnen het bedrijf en de hobby cursussen door de jaren heen hebben wij een ruim assortiment opgebouwd voor creatieve mensen. 

Bestellingsmogelijkheden

Het assortiment van Leenen Doe-Het-Zelf Centrum Asten is groter dan in de winkel getoond wordt. Er zijn nog talloze producten bestelbaar via bestelboeken of via de website van onze grootste leveranciers THR en Jeweret. Mocht u een product niet in de winkel kunnen vinden of bent u op zoek naar een moeilijk vindbaar product, neem dan contact met ons op en we gaan samen opzoek naar een oplossing!

Maatwerk

Leenen Doe-Het-Zelf Centrum wil haar klanten zo goed mogelijk van dienst zijn door de juiste oplossingen en producten voor haar klanten te vinden. Mede hierdoor levert Leenen Doe-Het-Zelf Centrum veel op maat gezaagde producten. Tevens levert Leenen Doe-Het-Zelf Centrum vliegenhorren in een totaalpakket met alle bijbehorende producten aan, natuurlijk speciaal voor u op maat gemaakt. Ook aluminium en afwerklatten worden voor u op de juiste maat gemaakt.
Om dit maatwerk te kunnen verwezenlijken heeft Leenen Doe-Het-Zelf Centrum een grote werkplaats tot haar beschikking waar haar ervaring, professionaliteit en kwaliteit naar voren komen.
Tevens zijn we dealer van Raffito schuifdeurkasten. Deze kunnen we naar uw wensen samenstellen en op maat leveren. Bovendien is er de mogelijkheid om deze schuifdeurkasten door ons te laten monteren.

Bezorgservice

Al deze (op maat gemaakte) producten zijn thuis leverbaar. Leenen Doe-Het-Zelf Centrum komt deze producten op een voor u gewenst tijdstip afleveren. Mocht u overdag geen tijd hebben, geen probleem, onze bezorgservice levert ook 's avonds de producten af. Indien u in onze winkel een aankoop heeft gedaan en u hier niet het geschikte vervoer voor heeft, is er de mogelijkheid om de Leenen Doe-Het-Zelf aanhangwagen gratis te le(e)nen.

Historie

Leenen Doe-Het-Zelf Centrum Asten is een familiebedrijf opgericht in 1952 door Piet Leenen. Leenen Doe-Het-Zelf Centrum is van oorsprong een bouwbedrijf en is op den duur uitgebreid met een doe het zelf centrum (breed pakketzaak). Leenen Doe-Het-Zelf Centrum is gevestigd in Asten en heeft door jaren ervaring in de bouwsector een vaste klantenkring ontwikkeld. In 1986 is het bedrijf overgenomen door de zoon van Piet Leenen, Peter Leenen. Tijdens de overname is het bouwbedrijf gestopt en zijn Peter en Ada Leenen alleen met de doe het zelf zaak doorgegaan.
Het assortiment doe-het-zelf en hobbyartikelen zijn de laatste jaren enorm uitgebreid.